KBBC Bavi Gent is een basketbalvereniging met meer dan 300 leden, opgericht in 1964 en aangesloten bij de Basketbal Vlaanderen. Onze thuisbasis is de stedelijke sporthal Neptunus in Wondelgem.

 

We streven naar sportieve groei en bieden een sterke jeugdwerking aan. Onze gekwalificeerde trainers begeleiden de spelers om zowel als team als op persoonlijk vlak het beste van zichzelf te leren geven. We trachten een doorstroming vanuit onze jeugdploegen naar onze seniorploegen te waarborgen. Onze sportief coördinatoren trachten om de spelers vanaf onze U14-ploegen te laten meespelen in de hogere reeksen van de competitie.

Onze ambitie voor onze seniorenploegen is om jaarlijks de play-offs van 1ste provinciale te spelen dit zowel voor onze heren- als onze damesploeg.

 

De sociale verankering van KBBC Bavi Gent in Wondelgem en omstreken ligt ons nauw aan het hart. We maken als familieclub de bewuste keuze om het lidgeld betaalbaar te houden. We willen aan zoveel mogelijk jongeren de kans bieden om te basketballen in clubverband.

 

Wij zoeken sponsors die zich kunnen vinden in deze visie. Door uw sponsoring toont u aan Wondelgem en omstreken uw sociaal engagement. Uw publiciteit bereikt via KBBC Bavi Gent een gevarieerd en actief publiek, zowel in Wondelgem als op de uitwedstrijden in Oost-Vlaanderen en omliggende provincies.

 

Sponsoring is een belangrijke levensader voor onze club, uw hulp is dan ook cruciaal voor de verdere uitbouw van de club!