Nieuws

PEANUTSTOORNOOI 2018

Inschrijven doe je hier.

OPGELET !! Toegang naar sporthal via Botestraat nog steeds afgesloten !

Omleiding naar sporthal Neptunus !

Aan het kruispunt van de R4 met Evergemse Steenweg, Evergemse Steenweg inrijden en 1e straat rechts nemen ( Liefkensstraat ) , daarna 2e straat rechts (Helmkruidstraat), 3e straat links ( Yvonne Desirantstraat ) , op het einde van deze straat, nog een klein beetje rechtdoor (Lange Veld) en dan rechts afslaan ( Zwembadstraat ). Na +- 300  meter links afslaan, dan kom je aan de achterkant van de sporthal en kan je de parking bereiken.

Afbeelding van de wegbeschrijving

 

 

Herfsttitel voor ongeslagen Bavi-miniemen-meisjes.

----------------------------------------------------------------------

Heel wat publiek kwam in de Neptunushal de slotmatch in de heenronde tussen de ongeslagen miniemen-meisjes van Bavi en Black Boys bekijken.

Bij de thuisploeg, die het nieuwe seizoen met vier aanwinsten aanvatte, was het zelfvertrouwen groot zodat het niemand verwonderde dat men na het eerste kwart met 18-10 leidde. Nadien kwamen de bezoeksters uit Mere beter in de match zodat het halverwege (32-30) nog alle kanten uit kon.

Thuiscoach Marleen Pede herschikte tijdens de rust vooral het defensieve patroon en dit loonde maximaal want met 19-6 in het derde kwart namen de blauwwitten definitief het heft in handen. Ook in de slotfase gaf Bavi geen cadeaus meer zodat met ruime 59-44 eindcijfers de herfsttitel gevierd werd.  

Bavi werd herfstkampioen met Lisa Craeyeveld, Pauline Van Cauwenberghe, Alison Otamere (2), Sara Vanseveren (2), Zeliha Emirvelioglu (2), Jolien Dobbelaere (3), Frances Aelbrecht (3), Luna Meddens (4), Elise Roubedou, (10), Emma Robeyst (10) en Jana Vergauwen (22).

Dirk D. 

 

Klik hier voor onze Facebook-pagina

Onze albums

Click to view album: Peanutstornooi Knesselare 11/11/2018
Peanutstornooi Knesselare 11/11/2018
Click to view album: Ontbijt !
Ontbijt !
Click to view album: wedstrijd KKBC BAVI J21A tegen Amon Jeugd Gentson J21 A
wedstrijd KKBC BAVI J21A tegen Amon Jeugd Gentson J21 A
Click to view album: HSA - Remant Basics Melsele-Beveren HSB
HSA - Remant Basics Melsele-Beveren HSB